Tekstgrootte: Voorkeuren

08-10-2014Week van de Veiligheid: uw veiligheid is onze zorg!

Alle 13 goed!

Van maandag 6 oktober tot zondag 12 oktober is het de nationale Week van de Veiligheid. Deze week staat in het thema van veilig ondernemen. In de zorg is veilig ondernemen erg belangrijk. In het kader van de Week van de Veiligheid vertellen wij u graag wat wij voor de veiligheid van onze cliënten doen.

RMC Groot Klimmendaal doet veel om de veiligheid van de cliënt te verbeteren en te waarborgen. Al onze normen en maatregelen op het gebied van patiëntveiligheid zijn gebundeld in een speciaal Veiligheids Management Systeem (VMS). In 2013 hebben wij het landelijke VMS-certificaat behaald. Leidraad binnen RMC Groot Klimmendaal zijn de dertien veiligheidsnormen die wij in acht nemen. Deze dertien veiligheidsnormen (alle 13 goed!) kunt u bekijken op het plaatje hierboven en zijn zichtbaar in al onze vestigingen. Daarnaast wonen onze medewerkers verschillende trainingen bij om de patiëntveiligheid te verbeteren en te evalueren.

Wij zien erop toe dat u als cliënt bij RMC Groot Klimmendaal al uw aandacht kunt richten op uw persoonlijk herstel. Uw veiligheid is onze zorg!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook