Tekstgrootte: Voorkeuren

31-10-2014Waarom heeft u voor RMC Groot Klimmendaal gekozen?

Enquête voor cliënten

Wij zijn erg benieuwd hoe u tot uw keuze bent gekomen om te gaan revalideren bij RMC Groot Klimmendaal of om u kind bij RMC Groot Klimmendaal te laten revalideren. Welke personen en factoren hadden invloed op uw keuze? Om dit te onderzoeken willen wij u vragen om een enquête in te vullen. Met de resultaten uit dit onderzoek willen wij de cliënten van de toekomst meer handvatten aanreiken om tot de juiste beslissing te komen voor hun revalidatie.

Het invullen van de enquête neemt een kleine 15 minuten in beslag. Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan. Uw gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. De informatie die voortvloeit uit de enquête, zal slechts gebruikt worden voor dit onderzoek.

Zou u mee willen werken aan ons onderzoek? Via deze link komt u bij de enquête terecht. Wilt u de enquête liever op papier invullen? In de verschillende wachtruimtes in gebouw A en gebouw B op de Heijenoordseweg in Arnhem liggen de enquêtes uitgeprint voor u klaar. De ingevulde enquête kunt u deponeren in de daarvoor bedoelde antwoordbakken. U kunt de enquête invullen tot en met donderdag 20 november.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!
Klik hier voor de enquête

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook