Tekstgrootte: Voorkeuren

14-04-2017Vrijwilligers gezocht in Apeldoorn

Vrijwilligers gezocht in Apeldoorn

Voor Klimmendaal Revalidatiespecialisten, locatie Apeldoorn, zoeken wij vrijwilligers.

Op deze locatie werkt een groep van circa 40 vrijwilligers die verschillende ondersteunende taken uitvoeren ten behoeve van de patiënten. U kunt hierbij denken aan gastvrouw/-heer, drankenverstrekking, koeriersdiensten, boodschappen en tuinwerkzaamheden. Wij zoeken meerdere vrijwilligers voor diverse werkzaamheden op verschillende dagdelen.

Heeft u interesse? Lees dan de volledige vacaturetekst via de onderstaande link:

Vrijwilligers gezocht in Apeldoorn
 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook