Tekstgrootte: Voorkeuren

13-10-2016Voor verwijzers: nieuwsbrief oktober 2016

Voor verwijzers: nieuwsbrief oktober 2016

De nieuwste editie van onze verwijzersnieuwsbrief is uit! Indien u de nieuwsbrief heeft gemist kunt u deze hier bekijken. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet automatisch, dan kunt u zich ervoor aanmelden via deze link. U ontvangt de nieuwsbrief daarna viermaal per jaar.

In dit nummer leest u meer over het promotieonderzoek dat revalidatiearts Nicole Voet heeft uitgevoerd naar het positieve effect van meer bewegen bij de spierziekte FSHD, ervaringen van patiënten met het nieuwe behandelprogramma CARAS en hoe revalidatiespecialisten van Klimmendaal hun steentje willen bijdragen aan het helpen van kinderen met een beperking in India.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook