Tekstgrootte: Voorkeuren

28-02-2018Voor verwijzers: nieuwsbrief nummer 1 2018

Voor verwijzers: nieuwsbrief nummer 1 2018

Onze nieuwsbrief voor verwijzers heeft een nieuw jasje!! Onlangs is de nieuwste editie uitgebracht. U kunt deze hier lezen. Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden via deze link. U ontvangt dan de nieuwsbrief eens per kwartaal.

In dit nummer leest u onder andere over oncologische revalidatie, een pilot Adviespoli voor de eerste lijn en diverse (scholings)bijeenkomsten,

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_googleplus
icon_facebook