Tekstgrootte: Voorkeuren

20-03-2015Nieuwe revalidatiearts ook in Rijnstate Zevenaar

Nieuwe revalidatiearts: Valesca Venhof

Sinds 1 februari werkt Valesca Venhof als revalidatiearts bij RMC Groot Klimmendaal binnen de ziekenhuisrevalidatie voor volwassenen. Zij werkt op onze locaties in Rijnstate ziekenhuis Arnhem en Zevenaar en tevens in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem.

Valesca Venhof vertelt: ‘Mijn aandachtsgebieden zijn orthopedische, chirurgische problematiek. Daarnaast heb ik een specifieke interesse voor bewegen en sporten met een beperking, ofwel het hanteren van een actieve leefstijl. Mijns inziens onderschatten we nog steeds de invloed van bewegingsarmoede op gezondheid, kwaliteit van leven en participatie van onze patiënten.’

Nu ook poliklinisch spreekuur in Zevenaar
‘Sinds 1 februari ben ik samen met collega revalidatiearts Henk Hendricks gestart met een poliklinisch spreekuur op woensdag en donderdag in Rijnstate Zevenaar. Collega Hendricks heeft als specifiek aandachtsgebied neurorevalidatie en (spastische) handproblematiek. Wij verzorgen tevens een gezamenlijk spreekuur met de orthopedisch schoenmaker en instrumentmaker. Patiënten kunnen worden aangemeld via Zorgdomein.

Voor telefonisch overleg ben ik bereikbaar op de polikliniek revalidatie in Rijnstate Zevenaar via telefoon (088) 005 95 44 en Rijnstate Arnhem via (088) 005 73 27 en op de polikliniek revalidatie in Slingeland ziekenhuis Doetinchem via telefoon (0314) 32 93 09.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook