Tekstgrootte: Voorkeuren

19-07-2017Voor patiënten: nieuwsbrief juli 2017

Voor patiënten: nieuwsbrief juli 2017

Onlangs is de nieuwste editie van onze patiëntennieuwsbrief uitgekomen! U kunt deze hier bekijken. Wilt u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Dan kunt u zich ervoor aanmelden via deze link. U ontvangt de nieuwsbrief daarna eens in het kwartaal.

In deze editie
U treft in dit nummer onder andere een interview aan met Luciano Fasotti, klinisch neuropsycholoog bij Klimmendaal. Hij won onlangs de Betto Deelmanprijs en vertelt in het interview over de prijs. Ook leest u over de uitreiking van de cheque van de sponsorloop bij het Lingecollege in Tiel. Initiatiefneemster Daphne werd tijdens haar bezoek aan Klimmendaal verrast.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook