Tekstgrootte: Voorkeuren

21-12-2016Voor patiënten: nieuwsbrief december

Voor patiënten: nieuwsbrief december 2016

De nieuwste editie van onze patiëntennieuwsbrief is onlangs uitgekomen! U kunt deze hier bekijken. Wilt u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Dan kunt u zich ervoor aanmelden via deze link. U ontvangt de nieuwsbrief daarna viermaal per jaar.

In dit nummer leest u onder andere over virtual reality in een vlog van revalidatiearts Nicole Voet, over de opening van Sportloket op een tweetal nieuwe locaties en over de Betto Deelmanprijs, gewonnen door onze klinisch neuropsycholoog Luciano Fasotti.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook