Tekstgrootte: Voorkeuren

11-04-2017Voor patiënten: nieuwsbrief april 2017

Patiëntennieuwsbrief april 2017

Onlangs is de nieuwste editie van onze patiëntennieuwsbrief uitgekomen! U kunt deze hier bekijken. Wilt u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Dan kunt u zich ervoor aanmelden via deze link. U ontvangt de nieuwsbrief daarna eens in het kwartaal.

U leest in dit nummer onder andere over de eerste ervaringen van gebruikers van het digitale ouderportaal Konnect en over het regionale congres ‘Samen sterk met Parkinson’, wat dinsdag 2 mei plaats zal vinden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook