Tekstgrootte: Voorkeuren

30-10-2017Volg ons op social media!

Afbeelding: facebookprofiel

Wist u dat Klimmendaal ook te volgen is op social media? Via onder andere Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van allerlei nieuws rondom het revalidatiecentrum. Ook delen we regelmatig persoonlijke ervaringsverhalen van patiënten. U kunt Klimmendaal volgen en onze berichten liken en delen.

Facebook
Op Facebook heeft Klimmendaal een eigen pagina, waarop onze nieuwsberichten te lezen zijn. Als u een eigen profiel heeft op Facebook kunt u onze Klimmendaalpagina volgen en liken of delen.

Twitter
Ook op Twitter heeft Klimmendaal een eigen pagina waarop we meerdere malen per week onze nieuwsberichten en vacatures plaatsen. U kunt onze Klimmendaalpagina volgen en liken of delen.

LinkedIn
Op LinkedIn heeft Klimmendaal een eigen pagina, waarop basisinformatie over ons is te vinden. Heeft u een eigen profiel op LinkedIn? Bezoek dan onze Klimmendaalpagina en volg ons via de knop follow. Ook is het mogelijk om onze nieuwsberichten te liken en te delen.

YouTube
Op YouTube heeft Klimmendaal een eigen filmkanaal, waarop onze filmpjes te zien zijn. Als u zelf een account heeft aangemaakt op YouTube, kunt u lid worden van ons kanaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook