Tekstgrootte: Voorkeuren

28-12-2018Vlog Nicole Voet over 'foutloos leren'

Nicole Voet is revalidatiearts op de afdeling Niet-Aangeboren Hersenletsel van Klimmendaal in Arnhem. Ze vlogt voor Revalidatie Magazine, dit keer over foutloos leren. Wij leren van het maken van fouten, maar bij sommige patiënten is deze manier van leren niet meer mogelijk, doordat ze fouten niet herkennen als fout. Met de methode Foutloos leren kunnen deze patiënten toch dingen leren. In bovenstaande vlog legt Nicole uit hoe deze methode werkt.

Meer interessante vlogs bekijken? Dat kan!
Nicole Voet vertelde al eerder over bijzonder onderwerpen. Klik op een van de navolgende links en bekijk bijvoorbeeld de vlog over: Spasticiteit of over de GRAIL.

Vlog Nicole Voet over 'foutloos leren'

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook