Tekstgrootte: Voorkeuren

18-02-2016Verzekerde zorg bij Klimmendaal

Verzekerde zorg bij Klimmendaal

Sinds 1 januari 2016 zijn RMC Groot Klimmendaal en ViaReva gefuseerd en gaan samen verder als Klimmendaal.

Deze naam wordt komende periode doorgevoerd in alle systemen van de zorgverzekeraars. Hierdoor kan het voorkomen dat u nog 1 van de oude namen tegenkomt. Dit heeft verder geen consequenties voor uw revalidatie bij ons.

RMC Groot Klimmendaal en ViaReva hebben beide voor 2015 een contract in het kader van de Zorgverzekeringswet met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit geldt ook voor 2016.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook