Tekstgrootte: Voorkeuren

28-09-2015Onze artsen in Doetinchem

Ons team in Doetinchem

Heeft u patiënten in (de buurt van) Doetinchem wonen? Ook daar kunnen zij bij RMC Groot Klimmendaal terecht. We hebben medewerkers op twee locaties: in het Slingeland ziekenhuis en in de scholengemeenschap Mariëndael. Onze medewerkers in Doetinchem vertellen u in deze nieuwsbrief wat zij voor u en uw patiënten kunnen betekenen.

'Binnen het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem bieden we voor volwassenen poliklinische revalidatiebehandeling aan voor alle doelgroepen, met uitzondering van whiplash, associated disorder, Parkinson en het chronisch vermoeidheidssyndroom. Kinderen en jongeren worden behandeld op onze locatie in Mariëndael, school voor speciaal onderwijs in Doetinchem.

Wisseling van artsen
Het afgelopen jaar hebben we van twee revalidatieartsen afscheid genomen. Peter IJff heeft ons verlaten in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Henk Hendricks is over gegaan naar onze revalidatieafdeling in ziekenhuis Rijnstate om daar opleider van AIOS revalidatiegeneeskunde te worden.

Begin 2015 is bij ons Martha Andela gestart en enkele maanden later kwam Valesca Venhof het team versterken. Esther Groot Zwaaftink en Inge Briedé zijn sinds 2012 werkzaam in Doetinchem. Graag stellen wij hen hieronder aan u voor.

Martha Andela werkt 4 dagen per week, maandag t/m donderdag, op onze afdeling in het Slingeland ziekenhuis. Haar aandachtsgebied is NMA inclusief ALS en orthopedie/chirurgie inclusief amputaties. Zij heeft naast gewone spreekuren een technisch spreekuur (met instrumentmaker), een schoentechnisch spreekuur (met schoenmaker) , een handenspreekuur samen met de plastische chirurgie en een voetenpoli samen met onder andere de vaatchirurg. Zij doet tevens consulten in verpleeghuis de Ooiman in Doetinchem. Klik hier voor meer informatie.

Esther Groot Zwaaftink werkt ook 4 dagen per week, maandag en woensdag t/m vrijdag, op onze afdeling in het Slingeland ziekenhuis. Haar aandachtsgebied is centraal neurologische aandoeningen, in het bijzonder multiple sclerose; daarnaast  beenamputaties en ALS. Zij heeft naast de reguliere spreekuren eveneens een technisch en schoentechnisch spreekuur.

Valesca Venhof werkt 3 dagen per 2 weken in het Slingeland ziekenhuis, op dinsdag en vrijdag. Haar aandachtsgebied is de orthopedie/chirurgie. Zij heeft daarbij bijzondere interesse in actieve leefstijl en sporten met een beperking/chronische aandoening. Naast reguliere spreekuren heeft zij ook een schoentechnisch spreekuur. Zij doet tevens consulten in verpleeghuis Antonia in Terborg. Klik hier voor meer informatie.

Inge Briedé werkt 3 dagen per week in Doetinchem, op maandag en donderdag in ons team op Mariëndael en op vrijdag in het Slingeland ziekenhuis. Zij ziet alle kinderen en jongeren met revalidatiegeneeskundige vragen. Ze heeft naast reguliere spreekuren ook een technisch spreekuur en een schoentechnisch spreekuur. Voor vragen rondom het lopen kan zij ook op indicatie een gangbeeldanalyse in Arnhem laten maken, samen met een speciaal geschoolde kinderfysiotherapeut. Klik hier voor meer informatie.

Patiënten met chronische pijn van het houding- en bewegingsapparaat, die mogelijk baat kunnen hebben bij een multidisciplinair traject gericht op het omgaan met chronische pijnklachten kunnen bij alle vier de revalidatieartsen terecht.

Wij hopen op een goede samenwerking met u!'

Martha Andela
Esther Groot Zwaaftink
Valesca Venhof
Inge Briedé

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook