Tekstgrootte: Voorkeuren

26-09-2014Nieuw loket Opname Kliniek

Nieuw loket Opname Kliniek

Vanaf 1 september is binnen ons Expertisecentrum Volwassenen een pilot van vier maanden gestart voor een nieuw centraal loket Kliniek voor opnames van cliënten. Dit loket vormt voortaan de spil tussen de interne en externe organisatie van alle klinische opnames binnen het expertisecentrum.

Door de klinische opnames te centraliseren, kan het Expertisecentrum Volwassenen de opname-instroom intern sneller en efficiënter verwerken. Daarnaast is een betere afstemming mogelijk met u als verwijzer. En die afstemming start vrijwel direct: de opnamecoördinator garandeert contact met de verwijzer of verwijzende instantie binnen 24 uur (werkdagen) of 72 uur (weekenddagen) na binnenkomst van de klinische verwijzing.

Voor u als verwijzers verandert er niets aan de gebruikelijke manier van verwijzen. U krijgt er alleen een centraal contactpersoon bij voor eventuele vragen tijdens uw verwijzing. De opnamecoördinator is op werkdagen aanwezig van 8.30 tot 17.00 uur en bereikbaar via telefoon (06) 20 11 46 68, fax  (026) 352 63 99 of e-mail opname@klimmendaal.nl. Omdat het loket spiksplinternieuw is, kan het zijn dat er zich nog enkele opstartproblemen voordoen. We hopen op uw begrip hiervoor tijdens de pilot.

Vanaf 1 januari 2015 is het loket volledig operationeel. De volgende stap wordt dan om de opnames van de polikliniek en dagbehandeling ook te centraliseren binnen één loket.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook