Tekstgrootte: Voorkeuren

19-05-2014Vernieuwde website Zintens

Vernieuwde website Zintens

Zintens heeft vanaf nu een volledig vernieuwde website die beter aansluit op de wensen van onze verwijzers, cliënten en hun werkgevers. De website biedt uitgebreidere beschrijvingen van behandelprogramma's met aanvullende praktijkvoorbeelden. Ook leest u nu ervaringsverhalen op de site van andere verwijzers, hun cliënten of werkgevers. Daarnaast is het mogelijk voor verwijzers om direct cliënten door te verwijzen via een beveiligd invulformulier.

Zintens is onderdeel van het Expertisecentrum Volwassenen van RMC Groot Klimmendaal en begeleidt al sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Klik hier om rechtstreeks de vernieuwde website te bezoeken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook