Tekstgrootte: Voorkeuren

01-05-2015Verkeershinder Heijenoordseweg

Verkeershinder Heijenoordseweg

Vanaf woensdag 6 mei 2015 start de gemeente Arnhem aan de Heijenoordseweg met wegwerkzaamheden. Dit kan verkeershinder opleveren.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer
Het wegdek wordt hersteld en er vinden werkzaamheden aan de riolering plaats. De rijstrook vanaf de Amsterdamseweg wordt afgesloten. Daardoor wordt de Heijenoordseweg tijdelijk eenrichtsverkeer. Waar nodig wordt het verkeer omgeleid. RMC Groot Klimmendaal blijft bereikbaar via de Oranjestraat en Brouwerijweg. De omleidingsroute wordt door middel van borden aangegeven die ook voor langzaam verkeer geldt. Fietsers kunnen overigens ook een alternatieve route kiezen via Het Dorp, of via het Mariëndael-bos.

Inritten van RMC Groot Klimmendaal
Tijdens de werkzaamheden blijft ons terrein bereikbaar. Wel is het mogelijk dat de inritten gedurende enige tijd minder ruim zijn of dat één van de inritten korte tijd wordt afgesloten. U kunt dan een alternatieve inrit nemen om toch op uw plaats van bestemming te komen.

Afsluiting Heijenoordseweg
De Heijenoordseweg wordt in beide rijrichtingen tijdelijk afgesloten in de weekenden van 4 juli en 11 juli 2015. Tijdens deze weekenden kunt u ons bereiken op aanwijzing van een verkeersregelaar.

Komt u met de bus naar RMC Groot Klimmendaal? Dan leest u hier meer informatie.

De werkzaamheden zijn naar verwachting medio juli afgerond.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook