Tekstgrootte: Voorkeuren

27-01-2020Verhuizing revalidatiezorg Klimmendaal van Slingeland naar Azora

Poliklinische revalidatiezorg Klimmendaal verhuist van Slingeland Ziekenhuis naar Azora in Terborg

Een deel van de revalidatiezorg van Klimmendaal Revalidatiespecialisten in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem verhuist half februari 2020 naar Azora, locatie Antonia in Terborg. Het gaat om de poliklinische revalidatie behandeling (PRB).  De revalidatieartsen van Klimmendaal blijven daarnaast ook werken op de polikliniek in het Slingeland Ziekenhuis.

Patiënten die afspraken hebben bij therapeuten, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten of logopedisten gaan daarvoor naar de nieuwe locatie in Terborg. Controles bij de revalidatiearts kunnen plaatsvinden op zowel de polikliniek in het Slingeland Ziekenhuis als in Terborg bij Azora.

Intensiever samenwerken
‘Deze verhuizing betekent voor ons een vooruitgang’, vertelt revalidatiearts Leonie Tromp. ‘We krijgen meer ruimte, waardoor we meer mogelijkheden hebben. Door de nieuwe locatie bij Azora kunnen we intensiever samenwerken met de geriatrische revalidatiezorg. Wij verwachten dat hierdoor beide vormen van revalidatiebehandeling nog beter worden. Tegelijk blijven de revalidatieartsen ook werkzaam op de locatie in het Slingeland Ziekenhuis om de samenwerking met de andere medische specialismen te waarborgen. Daarnaast  is het voor patiënten fijn dat de nieuwe locatie uitstekend bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. ‘

Nieuwbouw
Klimmendaal betrekt in eerste instantie een afdeling van verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia van Azora in afwachting van de nieuwbouw. Er wordt bekeken of deze nieuwbouw in 2020 gezamenlijk kan worden ontwikkeld voor Klimmendaal en het Advies- en behandelcentrum van Azora.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook