Tekstgrootte: Voorkeuren

23-09-2016Verhuizing polikliniek Kind&Jeugd Arnhem

Verhuizing polikliniek Kind&Jeugd Arnhem

De verhuizing van de kliniek van Klimmendaal Kind & Jeugd van gebouw B naar A aan de Heijenoordseweg in Arnhem is succesvol afgerond. Dat betekent dat nu de laatste fase van de verhuizing Kind & Jeugd naar gebouw A aanbreekt: die van de polikliniek.

Op dit moment worden de ruimtes in gebouw A hiervoor klaargemaakt en waar nodig verbouwd. Dit neemt nog een enkele weken in beslag. De werkzaamheden worden uitgevoerd op een manier die zo min mogelijk overlast veroorzaakt voor patiënten en hun bezoekers.

Vervolgens komt de inrichting aan de beurt en als alles volgens planning verloopt, kan de verhuizing eind oktober gerealiseerd worden. Patiënten en hun ouders ontvangen in de loop van oktober tijdig informatie per brief over de overgang van de behandeling van hun kind van de oude naar de nieuwe plek. Vanaf november 2016 zijn alle klinieken en poliklinieken van Klimmendaal Arnhem overzichtelijk bij elkaar in één gebouw te vinden.

Verhuizing polikliniek Kind & Jeugd Arnhem
Verhuizing polikliniek Kind & Jeugd Arnhem
Verhuizing polikliniek Kind & Jeugd Arnhem

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook