Tekstgrootte: Voorkeuren

18-07-2016Verhuizing kliniek Kind & Jeugd Arnhem

Verhuizing kliniek Kind & Jeugd Arnhem

Afgelopen vrijdag is de kinderkliniek van Klimmendaal Kind & Jeugd Arnhem verhuisd! Op het terrein aan de Heijenoordseweg ging de reis van gebouw B naar gebouw A.

Voor deze speciale doelgroep werden de muren en vloeren van de klinische afdeling in stijl aangekleed. Fris groen met slingers in de gangen en hippe pijlen op de vloer. En veel verfspetters in de huiskamer ;-). Na de verhuizing werden de kinderen welkom geheten door het personeel en de volwassen patiënten op de klinische afdelingen.

Met de verhuizing van de kinderkliniek zijn alle klinische afdelingen van Klimmendaal Arnhem overzichtelijk bij elkaar in één gebouw te vinden.

Kinderkliniek 4
Kinderkliniek 1
Kinderkliniek 2

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook