Tekstgrootte: Voorkeuren

03-03-2017Veilige websites door SSL

Veilige websites door SSL

Onze websites www.klimmendaal.nl en www.zintens.nl zijn sinds deze maand voorzien van het beveiligingsprotocol SSL waardoor ze een veilig bezoek garanderen.

Dit protocol zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de webserver waar onze website staat en uw internetbrowser. Dit verzekert u en ons dat alle gegevens die tussen de webserver en de browser worden verstuurd, geheim blijven voor tussenliggende partijen en niet gestolen kunnen worden.

Hoe herkent u een SSL-beveiligde website?
In de adresbalk ziet u staan: https:// in plaats van http://
Er is een slotje zichtbaar.
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook