Tekstgrootte: Voorkeuren

14-01-2015Vanavond voorstelling Flashback

Vanavond voorstelling Flashback

Vanavond, woensdag 14 januari 2015, zal muziektheatergroep Flashback een multimediavoorstelling uitvoeren met eigentijdse liedjes, korte flitsende filmpjes, toneel en aangrijpende poëzie over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Om 20.00 uur zal de voorstelling starten, in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal in het hoofdgebouw aan de Heijenoordseweg te Arnhem. De kaarten voor de voorstelling zijn reeds uitverkocht! Komt u kijken? De voorstelling is bedoeld voor cliënten, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Tijdens Flashback komt niet alleen de oorzaak van het hersenletsel aan bod, ook de wijze waarop het leven door NAH verandert en hoe je daarmee omgaat, komen aanbod. Van geheugenproblematiek tot ongeremdheid: geen enkel onderwerp wordt geschuwd. Een tot twee keer per jaar geeft Flashback een nieuwe voorstelling voor publiek. Tijdens de voorstellingen van Flashback worden verschillende podiumkunsten aan publiek getoond, zoals rap, zang, poëzie, dans, multimedia, toneel en film.

De deelnemers van Flashback hebben hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een hersenbloeding, hersentumor of een verkeersongeluk. De afgelopen maanden hebben ze gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of het zijn leerlingen van Brein Support. Door Flashback kunnen de deelnemers enerzijds zelf hun beperking beter verwerken en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook