Tekstgrootte: Voorkeuren

18-04-2017Vakantiedagen SportVariant

SportVariant

Het laatste gedeelte van het sportseizoen 2016/2017 nadert ook voor SportVariant. Op enkele dagen in de maanden april en mei is er in verband met vakantiedagen geen SportVariant. Per locatie betekent dit het volgende:

Apeldoorn
In Apeldoorn vervallen in april de volgende data: maandag 24 april, woensdag 26 april en de zaterdagen 22 en 29 april in verband met de meivakantie.

Verder vervallen woensdag 24 mei, zaterdag 27 mei en maandag 5 juni in verband met Hemelvaart en Pinksteren.

Zutphen
Voor de sportgroepen in Zutphen vervallen de dinsdagen 25 april en 2 mei. Voor de zwemgroepen vervallen de woensdagen 26 april en 3 mei.

Deventer
In Deventer vervallen voor de volwassenen de dinsdagen 25 april en 2 mei.

Graag wensen we namens SportVariant iedereen alvast een fijne meivakantie en fijne dagen!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook