Tekstgrootte: Voorkeuren

01-12-2020Vacature Regiomanager Kind & Jeugd

Wij zijn op zoek naar een ervaren Regiomanager voor de eenheid Kind & Jeugd. Je hebt passie voor de doelgroep, stimuleert en faciliteert je teams, hebt kennis van bedrijfsvoering en weet daarmee de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen! Je bent of wordt een graag geziene samenwerkingspartner in de zorgketen. Spreekt je dit aan, dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 10 januari 2021 tegemoet. Solliciteren kan via de website van Aardoom & de Jong.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook