Tekstgrootte: Voorkeuren

17-08-2020Vacature manager Finance & Control

Afbeelding: 07_web

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, inspirerende en verbindende manager finance & control (36 uur) die zorgt voor een adequate inrichting en werking van de financiële kolom. Draag jij graag bij aan het versterken van de financieel - strategische positie van Klimmendaal? Heb je affiniteit met de doelgroepen en dus met de maatschappelijke opdracht van Klimmendaal? Reageer dan nu! Meer informatie over de functie vind je hier.

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook