Tekstgrootte: Voorkeuren

15-12-2020Update corona naar aanleiding van toespraak premier

Op maandag 14 december was er opnieuw een persconferentie over de coronacrisis. Nederland is vanaf vandaag in een lockdown, in ieder geval tot en met dinsdag 19 januari. Dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor Klimmendaal. Uiteraard informeren wij al onze patiënten persoonlijk over deze gevolgen. Een overzicht van onze maatregelen vindt u ook op deze pagina.
 

Afbeelding: covid-banner-scaled

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook