Tekstgrootte: Voorkeuren

05-10-2017Uitslag Steptember

Uitslag Steptember

September is tot een einde gekomen en daarbij ook de actie Steptember 2017. De teams van verschillende locaties van Klimmendaal hebben deelgenomen en hiermee mooie bedragen opgehaald. Het ingezamelde geld is voor onderzoek en ondersteuning van kinderen en volwassenen met cerebrale parese.

Er zijn maar liefst 4 teams van Klimmendaal in de top 20 geëindigd. Het beste team eindigde op de 4e plek en heeft een bedrag van €2442,- opgehaald.

In Nederland is er €173.095,28 opgehaald met de actie en wereldwijd €5.239.810,67.

Verdere informatie over de acties en de resultaten van de andere teams, zijn te vinden op de site van Steptember.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook