Tekstgrootte: Voorkeuren

12-11-2015Uitreiking e-bike aan RMC Groot Klimmendaal

Overhandiging sleutel e-bike

Woensdag heeft het team van RMC Groot Klimmendaal in ziekenhuis Gelderse vallei in Ede een e-bike in ontvangst genomen ten behoeve van de therapieën van haar cliënten. De overhandiging van de e-bike door wethouder Leon Meijer was de afsluiting van de  campagne: ‘Fietsen naar je werk, dat maakt jou en je medemens sterk’. 70 medewerkers van organisaties op de Kenniscampus in Ede hebben deze e-bike bij elkaar gefietst voor het RMC Groot Klimmendaal. Hiervoor moesten zij samen 1.000 fietsritten maken in 6 weken wat ruimschoots is gelukt. De 70 deelnemers volbrachten maar liefst 1.500 fietsritten, 50% meer dan de oorspronkelijke doelstelling.

De cliënten van RMC Groot Klimmendaal zijn enorm gebaat bij een E-bike. Fietsen in een heuvelachtige omgeving vraagt toch om een goede basisconditie en kracht van mensen, die de meeste cliënten bij RMC Groot Klimmendaal niet direct hebben. Met behulp van de e-bike kunnen zij nu tijdens hun therapie deze vaardigheden goed trainen. RMC Groot Klimmendaal is dan ook zeer verheugd met dit cadeau.

De campagne ‘Fietsen naar je werk’ is mogelijk gemaakt door de Bereikbare Vallei en de gemeente Ede. De Bereikbare Vallei is een samenwerking tussen het bedrijfsleven en de gemeenten in de regio FoodValley en stimuleert slim werken, slim reizen en duurzame mobiliteit.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook