Tekstgrootte: Voorkeuren

08-01-2018Uitnodiging 9 februari 2018: workshop Zintens

Uitnodiging 9 februari 2018: workshop Zintens

Op 9 februari 2018 organiseert Zintens een interactieve workshop voor bedrijfsartsen.

Graag laten wij u nader kennis maken met de dienstverlening die wij bieden vanuit het Netwerk Vroege Interventie. Het team van Vroege Interventie (VI) nodigt u uit voor deze bijeenkomst met als thema:
 
De kracht van werkgerichte begeleiding bij SOLK

Deze workshop wordt verzorgd door de arts, psycholoog, bewegingsagoog en re-integratieadviseur/casemanager van het VI-team. Zij zijn direct betrokken bij de uitvoering van onze trainingen en gaan graag vanuit de inhoud en het resultaat met u in gesprek. We zien u dan ook graag op:

Vrijdag 9 februari 2018
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Locatie: Klimmendaal Revalidatiespecialisten
Heijenoordseweg 5 te Arnhem

Meer informatie vindt u in het complete programma van deze middag.
U kunt zich tot en met 2 februari 2018 aanmelden via het aanmeldformulier. U ontvangt na aanmelding een bevestiging en routebeschrijving. Deelname is gratis*. Om een interactieve bijeenkomst te kunnen verzorgen, hebben wij het maximum gesteld op 15 deelnemers.

Graag tot ziens op 9 februari a.s.

Namens het team van Zintens,


Eva Alink
manager Zintens

* Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Bent u onverhoopt verhinderd voor de bijeenkomst, meldt u zich dan tijdig af! Dat geeft mensen op de wachtlijst kans om ook deel te nemen. U kunt natuurlijk ook iemand anders in uw plaats laten komen. In dat geval stuurt u een e-mail naar zintens@klimmendaal.nl met daarin de voor- en achternaam, de organisatie en het e-mailadres van uw vervanger.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook