Tekstgrootte: Voorkeuren

05-04-2018Tour voor MS 2018

Tour voor MS 2018

26 mei vindt de eerste lustrum-editie van Tour voor MS plaats! Dit jaar zijn er weer drie afstanden  waaruit de deelnemers kunnen kiezen; 30 kilometer, 75 kilometer en 120 kilometer. Het inschrijfgeld is ook dit jaar weer laagdrempelig, namelijk €10,-. De netto-opbrengst van deze tocht wordt besteed aan onderzoek naar MS. Door de samenwerking met partijen als Stichting MS Research is het zeker dat opbrengsten van de tocht effectief besteed worden.

4 jaar geleden vond de eerste Tour voor MS plaats. Initiatief nemer Marcel, oud-cliënt van Klimmendaal, lijdt zelf aan MS en wil geld inzamelen voor onderzoek naar het eerste medicijn dat progressieve MS wellicht kan afremmen. Dit doet hij middels de Tour voor MS.

Dit jaar is Klimmendaal de start- en finishplaats van de tocht. Klimmendaal is een mooi startpunt voor de tochten over de Veluwe, de Pasbank en door de Liemers.

Enthousiast geworden en wil jij deelnemen aan de Tour voor MS? Schrijf je dan hier in!

Lees hier meer informatie over Tour voor MS of hier meer over behandelingen bij Klimmendaal voor MS-patiënten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook