Tekstgrootte: Voorkeuren

04-04-2014Tour voor MS

Afbeelding: tour voor ms

Op zaterdag 31 mei 2014 is de eerste Tour voor MS. Initiatiefnemer Marcel, oud-cliënt bij RMC Groot Klimmendaal, lijdt zelf aan MS. Hij wil geld inzamelen voor onderzoek naar het eerste medicijn dat progressieve MS wellicht kan afremmen. Daar is geld voor nodig, veel geld. Het onderzoek kost €500.000,- en heeft een looptijd van drie jaar.

Marcel wil in deze drie jaar tijd het benodigde bedrag bij elkaar fietsen. Dit wil hij bereiken door in alle provincies van Nederland een Tour voor MS te organiseren om zo gezamenlijk het onderzoek mogelijk te maken. De eerste Tour voor MS wordt in de provincie Gelderland georganiseerd. Het doel van elke Tour is om €41.666,- bij elkaar te fietsen, een twaalfde deel van het onderzoek.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor 8, 35 of 85 kilometer. Doet u ook mee? Voor informatie en aanmelding kunt u kijken op www.tourvoorms.nl

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook