Tekstgrootte: Voorkeuren

24-03-2014Buslijn naar RMC Groot Klimmendaal

Door werkzaamheden op de Amsterdamseweg en de tijdelijke afsluiting van de kruising Amsterdamseweg/Brouwerijweg rijdt buslijn 9 van 21 t/m 25 maart 2014 niet door de wijk Heijenoord. 

Reizigers van/naar Heijenoord reizen vanaf station Arnhem met buslijn 2 naar de Hoogkamp en stappen bij de halte Schelmseweg over op een pendelbus naar de wijk Heijenoord. Deze pendelbus stopt in de wijk bij alle haltes. Vanuit Heijenoord sluit deze pendelbus op de halte Schelmseweg aan op buslijn 2 naar het station.

Let op: de pendelbus is niet toegankelijk voor rolstoelen, het kan daarom voorkomen dat u het laatste stuk van de route naar RMC Groot Klimmendaal met uw rolstoel af moet leggen.

Voor meer informatie raadpleeg de website van Breng

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook