Tekstgrootte: Voorkeuren

07-07-2017Tijdelijke telefoonstoring Klimmendaal Arnhem

Tijdelijke telefoonstoring Klimmendaal Arnhem

Klimmendaal locatie Heijenoordseweg in Arnhem is telefonisch op dit moment alleen bereikbaar via (055) 538 27 00. Deze locatie heeft te kampen met een telefoonstoring waardoor de telefoonnummers die beginnen met (026) niet bereikbaar zijn.

De leverancier hoopt de technische problemen snel op te lossen, maar verwacht dat dit enkele uren of langer kan duren. Daarom hebben we voor onze Arnhemse locatie tijdelijk het hierboven vermelde telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn via het andere telefoonnummer.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook