Tekstgrootte: Voorkeuren

07-11-2016Themabijeenkomst Hersenletsel.nl

Hersenletsel.nl

Vanavond vindt van 20 tot 22 uur een themabijeenkomst van Hersenletsel.nl plaats bij Klimmendaal in Arnhem voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. Het thema is ‘Heimwee naar je oude ik’.

Gedurende het jaar organiseert Hersenletsel.nl zes themabijeenkomsten voor mensen met NAH en hun naasten. De themabijeenkomst van vanavond is de vijfde van dit jaar, op 12 december zal de laatste themabijeenkomst van 2016 plaatsvinden. Wilt u zich hiervoor alvast inschrijven, dan kunt u een e-mail sturen of bellen naar Marij Bachrach via m.bachrach@nah.nl of 06 - 4219 4645. Inschrijven is gratis voor leden van Hersenletsel.nl. Niet-leden betalen €2,50.

Voor meer informatie over de themabijeenkomsten kunt u terecht op www.hersenletsel.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook