Tekstgrootte: Voorkeuren

26-05-2016Theatervoorstelling 'Een ander mens'

Theatervoorstelling 'Een ander mens'

Een ander mens is een prachtige voorstelling voor en door mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In al hun kwetsbaarheid zetten vijf spelers zichzelf in de spotlights om te laten zien welke invloed NAH op hun leven heeft. Allen met hetzelfde doel: begrip en (h)erkenning. Een voorstelling die de blik van de toeschouwer spiegelt en diep naar binnen gaat. Aangrijpend authentiek, poëtisch, muzikaal en vol zwarte humor. Een voorstelling die zorgt voor een warm gevoel van verbondenheid.

De voorstelling Een ander mens wordt uitgevoerd in Het Kristal, waar onze locatie Klimmendaal Het Kroonpad Apeldoorn gevestigd is. De voorstelling is bedoeld voor mensen met NAH, familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden.

Datum: zaterdag 25 juni
Tijd: 14.00 - 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie: Het Kristal, Distelvlinder 200, 7323 XB Apeldoorn
Kosten: € 5,- (inclusief koffie/thee voor en na de voorstelling)

Na de voorstelling kan er nog nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie/thee. Er kunnen maximaal 75 tot 80 personen de voorstelling bijwonen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Informatie en opgave
U kunt zich opgeven via het Verenigingsburo bij Anja Kleinendorst, e-mail: a.kleinendorst@verenigingsburo.nl of telefonisch via 088 - 784 64 64 of 06 - 54 23 85 06.

Vermeld bij aanmelding uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Mocht u verder nog vragen hebben over deze voorstelling, stelt u deze dan gerust via de mail.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook