Tekstgrootte: Voorkeuren

05-02-2016Theatervoorstelling Alles komt goed

Theatervoorstelling Alles komt goed

'Als het te laat is zou ik sorry willen zeggen. Sorry dat ik nooit de dochter ben geweest die ik voor jou had moeten zijn.' De theatervoorstelling ‘Alles komt goed’ gaat over een gezin. Vader, moeder en dochter. Vader is jarig en het is wachten op de visite. In de tussentijd zien we als publiek het leven van een gezin waarin iets niet helemaal klopt. Vader is een jaar geleden ontslagen uit het ziekenhuis maar hij is niet meer de geweldige, scherpe zakenman die hij ooit was. Hij is anders.

‘Alles komt goed’ is een tragikomische voorstelling met een lach en een traan. De voorstelling is geschreven en geregisseerd door Tineke Beekman. Haar vader revalideerde een paar jaar geleden bij Klimmendaal. Zij vertelt over de achtergrond van de voorstelling: ‘In mijn vierde opleidingsjaar voor docent Theater Artez in Arnhem moest ik een afstudeervoorstelling maken. Iedereen, inclusief ikzelf, was ervan overtuigd dat het verhaal over mijn vader het thema voor mijn voorstelling moest worden. En dat werd 'Alles komt goed', zoals mijn vader vroeger altijd zei.'

De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en wordt uitgevoerd op vrijdag 19 februari vanaf 19.30 uur in de theaterzaal van gebouw A van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Acteurs: Sander Demmink, Ruth Halbe en Sophie van den Berg. Regisseur: Tineke Beekman. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk en in het bijzonder voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of familie of vrienden van hen.

Reserveren kan nu!
Er is beperkt plaats, dus reserveer tijdig. Dit kan door een mailtje te sturen naar: tinekebeekman1993@gmail.com met uw naam en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren. De reservering is compleet wanneer er 2,- euro per persoon is overgemaakt naar: NL22 ABNA 044 81 25 226 t.a.v. Tineke Beekman. Onder vermelding van: Alles komt goed. Op de dag van de voorstelling is ook een vrije giften-pot aanwezig.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook