Tekstgrootte: Voorkeuren

13-06-2017Theatershow KABOEM! RETTEKETET!

Theatervoorstelling KABOEM! RETTEKETET!

Op woensdagavond 14 juni is “KABOEM! RETTEKETET!” in de theaterzaal van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Liefst veertig kinderen met en zonder beperking spelen hierbij samen op slagwerkinstrumenten en blaasinstrumenten.

De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig. Het belooft een swingend programma vol wereldmuziek te worden.

West Arnhemsche MuziekVereeniging
Ieder jaar treden de ritmegroepen samen met slagwerkleerlingen van de West Arnhemsche MuziekVereeniging (WAMV) op onder de naam “KABOEM!” Dit jaar doen ook blazers mee, van zowel Klimmendaal als de WAMV. De blazers van Klimmendaal spelen op elektronische blaasinstrumenten in het kader van ademhalingsondersteuning. In oktober treden de kinderen samen met Het Gelders Orkest op.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook