Tekstgrootte: Voorkeuren

21-03-2018Terugblik: Zwemestafette

Terugblik: Zwemestafette

Maandag 12 maart kwam, olympisch kampioen en ambassadeur van de landelijke Week van Zorg en Welzijn, Maarten van der Weijden zwemmen bij Klimmendaal.

Bij Klimmendaal is hij ontvangen door een groep jonge patiënten voor wie bewegen binnen hun revalidatieprogramma een belangrijke plaats inneemt. Ze stonden met hun zelfgemaakte spandoek klaar! Ook andere patiënten en medewerkers waren aanwezig bij de zwemestafette.

Rock & Rolstoel Producties heeft een mooie video gemaakt van deze dag. Deze video is hier te bekijken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook