Tekstgrootte: Voorkeuren

26-02-2014Tentoonstelling Mijn kijk op verwering

Tentoonstelling Mijn kijk op verwering

De nieuwe tentoonstelling Mijn kijk op verwering in gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem is van kunstenaar Ineke van Middelkoop (Velp, 1953). Zij studeerde biologie in Nijmegen en begon tijdens haar studie met fotograferen. Daar ontwikkelde ze een goed oog voor detail. Haar inspiratie is veelal buiten in de natuur te vinden. Als je daar goed kijkt, zie je dat alles kleur en structuur heeft en ontdek je prachtige processen als gevolg van verwering door weer, wind of andere natuurlijke oorzaken.

Wat Van Middelkoop ziet, fotografeert ze op haar eigen manier. Ze maakt er haar eigen compositie van en schildert als het ware met de fotografie als penseel. Van Middelkoop vergroot dingen uit, waardoor het vervreemdt en niet meer duidelijk is wat de bron was. Het werk krijgt daardoor zijn eigen realiteit.

Mijn kijk op verwering is te zien van 14 februari tot en met 28 maart 2014 in gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Voor meer informatie over het werk van Ineke van Middelkoop, zie www.inekevanmiddelkoop.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook