Tekstgrootte: Voorkeuren

24-04-2015Teamdag WPN 6 juni 2015

Teamdag WPN 2015

Op zaterdag 6 juni 2015 vindt het vierde symposium pijnrevalidatie plaats, georganiseerd onder auspiciën van de Werkgroep Pijn Nederland. Deze dag is bedoeld voor alle leden van pijnrevalidatieteams in Nederland. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor deze WPN-Teamdag, waarop wij onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.

Het thema van deze dag is: Modulair werken binnen de revalidatie, nu en in de toekomst?

Pijnrevalidatie vindt op veel plekken in Nederland plaats met locale verschillen in aanpak, behandelduur en inzet van therapieën. Het doel is wel altijd hetzelfde: de patiënt heeft weer regie over zijn eigen leven.
Vanaf dit jaar wordt het verplicht de behandeling van een patiënt in modules te coderen en met zorgpaden te werken. Gaat dit toe naar een eenheidsworst? Of blijven binnen de modules genoeg mogelijkheden over om individueel en lokaal accenten te leggen? De ochtend wil hier zicht op geven. In de middag zijn een aantal inhoudelijke verhalen gepland. En de mogelijkheid om u als behandelteam te profileren in het land! Heeft u iets nieuws ontwikkeld? Dit is de plek om het te vertellen. Of heeft u een reactie op een van de stellingen die u wilt delen? Durf het!

Lees meer over het programma op onze verwijzerspagina en meld u aan!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook