Tekstgrootte: Voorkeuren

04-06-2018Team Kind & Jeugd Apeldoorn live met het R-EPD!

Team Kind & Jeugd Apeldoorn live met het R-EPD!
Training schoolmedewerkers

Vandaag, 4 juni, zijn de teams Kind & Jeugd op de locatie Arnhemseweg en het Kroonpad in Apeldoorn live gegaan met het R-EPD.

Met de invoering van het elektronische patiëntendossier voor de kinderteams op het Kroonpad zijn ook alle schoolmedewerkers van het Kroonpad getraind in het gebruik van het R-EPD, zodat zij ook hierin kunnen rapporteren.

Hiermee kunnen wij de privacy van de patiëntgegevens nog beter waarborgen. Het elektronisch dossier is voor de behandelaars altijd beschikbaar om in te zien, op verschillende locaties en werkplekken, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken en eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook