Tekstgrootte: Voorkeuren

18-09-2017Team Ede gestart met elektronisch dossier

Afbeelding: Start Ede 2

Vanochtend is het team van Klimmendaal Revalidatiespecialisten in ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede als eerste team gestart met het werken in het Revalidatie Elektronisch Patiëntendossier (R-EPD).

Vanaf vandaag slaan artsen en behandelaars de gegevens van patiënten op in het elektronisch dossier. Hiermee kunnen wij de privacy van de patiëntgegevens nog beter waarborgen. Het elektronisch dossier is voor de behandelaars altijd beschikbaar om in te zien, op verschillende locaties en werkplekken, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken en eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen.

Na het team in Ede worden de komende weken de teams Volwassenen in Arnhem getraind in het werken met het R-EPD. Zij gaan vanaf november werken met het elektronisch dossier. Vervolgens wordt het R-EPD verder geïmplemteerd in de organisatie. De verwachting is dat vanaf april 2018 alle teams op alle locaties met het elecktronisch dossier zullen werken.

Team Ede: heel veel succes!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook