Tekstgrootte: Voorkeuren

02-01-2019Symposium 'Revalidatie op de GRAIL' - uitnodiging

In zes revalidatie centra in Nederland wordt de innovatieve GRAIL gebruikt voor behandeling en diagnostiek en onderzoek. Klimmendaal is één van de organisaties die deze innovatieve behandeling inzet. De zes revalidatiecentra werken intensief samen waardoor een snelle implementatie heeft plaats gevonden van deze nieuwe manier van revalideren. Tijdens dit symposium vertellen alle leden van de zes GRAIL-centra over de huidige toepassingen en mogelijkheden van deze technologie binnen de revalidatie. Als keynote speaker zal Kenneth Meijer bezoers meenemen in het gebruik van loopbandpertubaties in translationeel onderzoek. 
 

Wij nodigen u graag uit op 13 februari!  Inschrijven kan hier>>

(accreditatie voor revalidatieartsen (VRA) en fysiotherapeuten (KNGF) aangevraagd. Het programma wordt per mail toegezonden. Er zitten geen kosten verbonden aan dit symposium.)
 

Voor wie?
Revalidatieartsen, (fysio)therapeuten en onderzoekers die direct of indirect met de GRAIL werken.

Wanneer?
Woensdag 13 februari 2019, van 14.00 uur tot 17.30 uur

Waar?
Revalidatiecentrum Klimmendaal, Arnhem

 

Afbeelding: uitnodiging symposium GRAIL

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook