Tekstgrootte: Voorkeuren

14-12-2020Symposium Fasotti's Fingerprint: The frontal edition

Klimmendaal Revalidatiespecialisten organiseert op 12 februari 2021 voor de tweede keer het symposium ‘Fasotti’s Fingerprint’. Dit jaar wordt u in ‘The Frontal Edition’ meegenomen in de wereld van sociale cognitie, gedragsproblemen, intelligentie en executieve functies. Sprekers vanuit neuropsychiatrie, revalidatiegeneeskunde en wetenschappelijke instituten bespreken wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten op gebied van de neuropsychologische diagnostiek en behandeling van problemen in de frontale hersendelen bij mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Het symposium, vernoemd naar prof. dr. Luciano Fasotti (bijzonder hoogleraar Klinische neuropsychologie, in het bijzonder cognitieve revalidatie), geeft een podium aan experts van zowel Klimmendaal Revalidatiespecialisten als daarbuiten op het gebied van wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de neuropsychologische revalidatie.

Op deze pagina kunt u meer lezen over het programma, de sprekers en de praktische informatie.

Afbeelding: KLIMMENDAAL-20763-Save-the-date-en-social-post_2

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook