Tekstgrootte: Voorkeuren

09-06-2015Succesvolle voorstelling KABOEM!

De voorstelling van slagwerkgroep KABOEM! op zondag 7 juni was een daverend succes. Wij willen alle deelnemers hiervoor bedanken! Wilt u meer lezen over de voorstelling? In de Gelderlander van zaterdag 6 juni kunt u een artikel lezen over KABOEM!:

Beter plannen en structureren dankzij KABOEM
Conga's en steeldrums geven een gevoel alsof je op de Caraïben bent. Zonneschijn op de gezichten van de 24 kinderen die deelnemen aan het slagwerkproject KABOEM!
- uit de Gelderlander van zaterdag 6 juni 2015, pagina 9 in de 'Arnhem' rubriek.

De slagwerkgroep bestaat uit 24 kinderen die onder begeleiding van onze muziektherapeut trommelen op slagwerkinstrumenten uit de hele wereld. De voorstelling werd dit keer uitgevoerd met medewerking van het Gelders Orkest.  

Succesvolle voorstelling KABOEM!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook