Tekstgrootte: Voorkeuren

10-06-2014Subsidie Flashback toegekend!

Subsidie Flashback toegekend!

Sinds 18 jaar hebben we op RMC Groot Klimmendaal de muziektheatergroep Flashback. Door middel van eigentijdse liedjes, korte filmpjes, toneel en poëzie wordt er in de groep gewerkt aan voorlichting over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), maar belangrijker nog, aan acceptatie en verwerking van de beperking bij de deelnemers met NAH.

Naast liedjes zijn in de loop der tijd korte filmpjes de belangrijkste uitingsvorm geworden. Enkele van deze filmpjes zijn te zien op de website en het Youtubekanaal van RMC Groot Klimmendaal. Met de intrek in het bijzondere gebouw A aan de Heijenoordseweg vier jaar geleden is er een echte theaterzaal beschikbaar. We hebben de afgelopen jaren gebruik kunnen maken van de deskundigheid en inzet van stichting Rock en Rolstoel Producties voor hulp bij het maken van de filmpjes en het verzorgen van de licht- en geluidtechniek in de theaterzaal.

Voor de inzet van Rock en Rolstoel Producties is dit jaar een subsidieaanvraag ingediend bij het Johanna KinderFonds. Met de toezegging van meer dan € 14.000, - kunnen we nu voor de komende drie jaar zes presentaties op het podium brengen!

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook