Tekstgrootte: Voorkeuren

19-04-2016Stichting Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek schenkt Theratrainer

Stichting Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek schenkt Theratrainer

Dankzij de Stichting Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek beschikt het team Volwassenen op de locatie van Klimmendaal in Apeldoorn over een spiksplinternieuwe Theratrainer. Dit is een gemotoriseerde trainer voor het actief of passief trainen van de onderste en/of bovenste ledematen en is bij uitstek geschikt voor bewegingstherapie.

Jan Groenenberg, fysiotherapeut bij Klimmendaal, nam samen met collega Petra van den Bosch de Theratrainer in ontvangst en gaf meteen een korte demonstratie: “We zijn enorm blij met deze mooie gift, we kunnen dit apparaat inzetten voor bijvoorbeeld het verminderen van het verschil in spierkracht tussen links en rechts, het trainen van de spierkracht, het onderdrukken van spasmen, het verbeteren van de doorbloeding en het verhogen van fysieke prestaties. Kortom, een prachtige aanvulling binnen onze behandelmogelijkheden.”

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook