Tekstgrootte: Voorkeuren

22-03-2019Stichting Vrienden van Klimmendaal schenkt kinderspeelhoek en racerunner

Afbeelding: vrienden lichtenbeek

De stichting Vrienden voor Klimmendaal ging deze week langs locatie Lichtenbeek om hen blij te maken met twee wensen die dankzij de vriendenstichting gerealiseerd konden worden. Revalidatiearts Marieke Hunnekes nam de mooie speelhoek voor kinderen in gebruik, die is ingericht op de spreekkamer van de artsen. Heel erg fijn voor de kinderen zelf, maar ook voor hun ouders omdat zij dan even de tijd hebben om rustig met de arts te praten. Daarnaast werd er een racerunner geschonken aan de behandelaren van de Lichtenbeek. Zij gebruiken deze driewielerrolstoel om kinderen die in een rolstoel zitten weer mee te kunnen laten doen aan sportactiviteiten. De stichting Vrienden schenkt ook racerunners aan de andere locaties van Klimmendaal waar kinderen worden behandeld.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook