Tekstgrootte: Voorkeuren

01-07-2020Stichting Vrienden schenkt speelplek voor kinderrevalidatie Arnhem

Een feestelijke dag bij Klimmedaal! Zojuist openden de Vrienden van Klimmendaal officieel de speelplek voor kinderen die bij Klimmendaal in Arnhem revalideren. Deze mooie speelplek bestaat uit speeltoestellen die al eerder door de Vrienden geschonken zijn, aangevuld met nieuwe schenkingen. Onder andere een mooie zandbak, een zandtafel en een nestschommel. Ook zorgden de Vrienden ervoor dat de speelplek er prachtig uitziet en dat kinderen er veilig kunnen spelen door de hekken, haagjes en een gietrubberen ondergrond.

Regiomanager Dorien Stapelbroek: “Er is veel werk verzet voor herinrichting en kind vriendelijker maken van de speeltuin. Deze fijne speelplek is voor de kinderen uit de kliniek en voor de peutergroepen niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk. Ze kunnen op een veilige plek ontspannen en de vaardigheden die ze tijdens de revalidatie leren spelenderwijs oefenen en toepassen.”

Klimmendaal wil de Vrienden dan ook opnieuw bedanken omdat ze zich steeds opnieuw inzetten voor onze patiënten. Dat waarderen wij enorm.

(Meer weten over de Vrienden of de Vrienden steunen door middel van een donatie? Kijk op www.vriendenvanklimmendaal.nl)

Netschommel
Zandtafel

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook