Tekstgrootte: Voorkeuren

01-03-2016Stichting Vrienden schenkt bijzondere stoelen

Afbeelding: Stichting Vrienden schenkt stoelen 2

Dankzij de Stichting Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek beschikt het jeugdteam in Apeldoorn nu over twee prachtige stoelen die ingezet worden voor met name hypno- en ontspanningstherapie. En daarbij zijn comfortabele stoelen waarin je goed kunt ontspannen erg belangrijk!

De voorzitter van de Vrienden kwam de stoelen zelf uitproberen en kreeg van onze behandelaars een toelichting waarvoor ze gebruikt worden. Mede namens de medewerkers bedanken we de Stichting Vrienden hartelijk voor deze mooie gift!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook