Tekstgrootte: Voorkeuren

11-09-2014Steunt u ons Steptember-team: de Revalifantjes?

Steunt u ons Stemptember-team: de Revalifantjes?

Wist u dat de meeste mensen tijdens een werkdag maar 3.000 stappen zetten? Niet gek dat we tegenwoordig niet zo fit zijn als we zouden willen. Daar heeft de BOSK (Bond voor Ouders van Spastische Kinderen) wat op verzonnen: Steptember! Steptember roept  mensen op om meer te bewegen.

Het idee is om zoveel mogelijk mensen aan te sporen meer te bewegen, en de 3.000 stappen per dag, voor één maand lang te verhogen naar 10.000 stappen per dag! De BOSK roept dan ook iedereen op mee te doen met Steptember! Daag uzelf, maar ook uw collega’s, familie en vrienden uit om de gehele maand september elke dag 10.000 stappen te zetten. Wanneer u meedoet aan Steptember, steunt u het onderzoek naar Cerebrale Parese bij kinderen.

De komende maand gaat ons team de Revalifantjes, bestaande uit verschillende medewerkers van het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren binnen RMC Groot Klimmendaal, meedoen aan de actie Steptember. De Revalifantjes gaan ervoor en hopen veel geld bij elkaar te sprokkelen voor dit doel. Vorig jaar hebben zij een prachtige 5de plek behaald met het opgehaalde sponsorgeld in Nederland. Zij willen dit jaar eerste worden, maar daar is hulp bij nodig!

U kunt een donatie doen en de Revalifantjes sponsoren door hier te klikken! Naast de dagelijkse 10.000 stappen, zullen zij ook op andere manieren proberen geld inzamelen.

Voor meer informatie over deze actie en/of cerebrale parese:
http://www.steptember.nl/
http://www.grootklimmendaal.nl/kinderen_en_jongeren/aandoeningen/cp.aspx
http://www.bosk.nl

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook